CENTER FOR DØVE, NYBORG

PROJEKTBESKRIVELSE

Bebyggelsen består af 15 boenheder og 1 fælleshus.

Hver boenhed er indrettet med værelse, stue, køkken, toilet/bad og egen terrasse.

Fælleshuset er indrettet med vagtrum, personale kontorer, toiletter og 3 fælleskøkkener med tilhørende opholdsrum.

Bygningen er opført efter 2015 krav og med sadeltag, belagt med listedækket tagpap og solceller.

Facaderne er opført i facadepuds monteret på bagmurselementer.

Bygningerne er placeret som et stort U, for at få et afgrænset fælles grønt område til bebyggelsen beboere.

Bygningerne er delvis opvarmet med jordvarme og delvist fjernvarme.

Bygningerne er placeret i en tidligere plantage og på samme grund som selve institutionen samt de værksteder beboerne er tilknyttet.

 

PROJEKTDATA

Adresse: Skaboeshusevej 105, 5800 Nyborg
Årstal: 2014
Areal: 1145 m²
Bygherre: CFD – Center for døve
Ingeniør: L.P. Madsen
Entreprenør: Dreier & Co.