SPAR NORD – NYBORG

PROJEKTBESKRIVELSE

Huset er opført ved indfaldsvejen til Nyborg hvor hovedvej a9 løber ind i Vestergade.
Huset er opført i 2 planer omkring et atrium der er gennemgående i begge planer og tilfører dagslys midt i bygningen og udsigt til ”vejret”. Rummet skifter karakter efter årstider og er således et varierende element i dagligdagen.
Huset er fordelt med publikumsarealer og personale faciliteter i stueplan samt møderum og samtalerum på første salen. Herved kan der afholdes flere møder i huset uden at det forstyrrer det øvrige personale.
Huset er opført med en grundbase – hvor 1. salen er trukket frem fra den underliggende base for at danne et blikfang for de forbi paserende – bygningen for tildelt sig sin egen reklameværdi

 

PROJEKTDATA

Adresse: Vestergade 35, Nyborg
Årstal: 2010
Areal: 530 m²
Bygherre: Spar Nord Bank
Ingeniør: Cowi