TEGLHOLMSGADE 36,  KØBENHAVN

PROJEKTBESKRIVELSE

Projektet omfatter 91 ungdomsboliger med tilhørende fællesarealer, samt gårdrum med cirkelformet bygning for depotrum. I stueplan er der indrettet cafe med tilhørende udeserveringsareal.

Bygning er udført i sandwichelementer med formur af tegl. I formuren er der indarbejdet spil i teglskallerne, samt er vinduespartier markeret med alurammer.

Hver af de et-værelses boliger er indrettet med et lille køkken og eget bad. Standardværelserne har et frit gulvareal på 17 m² med karnap i hvert værelse. V. Det er ønsket at interiør holdes i rå materialer for nem vedligeholdelse og for et varigt pænt udtryk. Enkelte boliger er udført med tilhørende altan som skaber liv til bagfacaden.

Det cirkelformede bygningsvolumen i gårdarealet er et rumskabende element som opdeler friarealet i et flisebelagt område med terrasser, kørerampe, cykelrampe samt overdækket cykelparkering. Det flisebelagte område glider ud i et grønt areal med trægrupper og græsarealer til ophold og leg. Dette område glider igen over i det offentligt tilgængelige område kaldet ”den grønne kile”. Cirklen udføres med tagterrasse til ophold.

 

 

 

PROJEKTDATA

Adresse: Teglholmsgade 36, København
Årstal: 2015-16
Areal: 3400 m²
Bygherre: Partnerselskabet Teglholmsgade
Ingeniør: Ingeniør´ne A/S