Lille Eng – Svendborg

Få minutter fra Svendborgs maritime havn og de mange smukke naturområder i og omkring Svendborg ligger Lille Eng, med få 100 meter fra Svendborg Sund. Projektet er opført i tre etaper, som moderne rækkehuse.

Første etape består af 11 boliger, hvor næste etape er 16 andelsboliger i et plan. Mange af boligerne har udsigt til skov og sø, enkelte har udsigt over Svendborg Sund. På grund af den store interesse for boligerne på Lille Eng blev der efterfølgende opført yderligere 12 boliger på det attraktive område.

Når du ankommer mødes du af boligens private carport, som også indeholder et depotrum. Der er terrasse på begge sider af boligen. Køkkenalrummet har direkte forbindelse til trappen, hvor du kommer op til et rum, med højt til loftet og lysindfald fra flere sider.

Der er masser af luft og grønne fællesarealer omkring komplekset. En anlagt sti, som går langs den fredede eng og gamle bevarede vandmølle fører dig ned til Sundet og fællesarealet, som blandt andet indeholder bålplads og borde/bænke område.

Projektfakta

Adresse: Lille Eng, Svendborg
Årstal: 2007
Areal: 4500 m² (alle etaper)
Bygherre: Kuben Byg